Представниця американського правосуддя Лоретта Лінч заявила, що восьмеро затриманих колишніх та теперішніх чиновників ФІФА визнали свою причетність до злочинних схем в організації. Про це повідомляє видання Goal.com.

Усього прокуратура США звинувачувала 16 працівників ФІФА. Основними причинами їхнього арешту були чисельні хабарі на загальну суму близько 200 млн доларів.

"Більшість звинувачених визнали свою причетність до злочинності та прийняли нашу пропозицію. Інформація від чиновників допоможе нам у подальшому розслідуванні", - розповіла Лінч.

Не відхрестився від своєї провини і колишній віце-президент ФІФА Джеффрі Вебб. Цю людину заарештували ще у травні цього року.

Читайте також: Григорій Суркіс стане високопосадовцем ФІФА

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що головний хабарник та шахрай ФІФА Зепп Блаттер все ще на свободі. Екс-президент постійно наголошує на своїй правоті та запевняє, що він працював задля усього світу та футболу.

Наразі Блаттер отримав відсторонення від роботи на 90 днів. Разом із ним відсторонили і керівника УЄФА Мішеля Платіні.

Президентські вибори у ФІФА пройдуть 26 лютого 2016 року. Кандидатура Платіні все ще знаходиться під питанням.