Чинний наставник "Дніпра" Мирон Маркевич вирішив згадати славні часи роботи у Харкові та приїхав подивитися документальний фільм. "Металіст. Історія як життя" стартував у харківському прокаті вчора.

Повідомляє IT Sector.

Ця стрічка створена режисером Віталієм Миколаєнко повністю за рахунок фанатів. Вона присвячена 90-річчю Дня народження "Металіста".

Цим фільмом фанати намагалися звернути увагу потенційних інвесторів, зокрема колишнього власника команди Олександра Ярославського.

На прем'єру приїхав Мирон Маркевич, який провів у Харкові дев'ять років, голкіпер команди Олександр Горяйнов та колишній селекціонер Євген Красніков.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Металіст. Історія як життя" транслюватиметься у мережі кінотеатрів Кіноленд наступні два тижні. Вартість квитка на сеанс складає 50 гривень.

Читайте також: Мільйонер-втікач Курченко другий сезон не платить гравцям "Металіста" гроші

Зазначимо, що багато харків'ян бажають подивитися документальну стрічку. На ці вихідні вже розкупили квитки на нормальні місця у залах.

Чинним власником харківської команди є бізнесмен у бігах Сергій Курченко. Він припинив фінансувати клуб, через що він зараз опинився біля зони вильоту.