Багаторічний голкіпер харківського "Металіста" Олександр Горяйнов в черговий раз прокоментував ситуацію у клубі із зарплатами. За його словами, футболісти чують лише постійні обіцянки.

Про це повідомляє канал Футбол 1.

"Бойцан тренувальну базу не відвідує. Я та ще кілька гравців самі до нього приїжджали. Я не буду розповідати подробиці цієї бесіди", - розповів Горяйнов.

Команда не отримує гонорари за цей та минулий сезони. Крім того на тренувальній базі команди навіть проблеми зі світлом та водою.

"Не можу сказати, що нам пообіцяли заплатити зарплату. Щось обіцяють, але ніякої конкретики немає", - додав воротар.

Популярні новини зараз
Українцям готують новий комунальний платіж: за що доведеться доплачувати з 1 червня Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження
Показати ще

Також він відмовився розповідати, чи бойкотуватимуть футболісти наступний домашній поєдинок із "Чорноморцем".

Читайте також: "Шахтар" без проблем перемагає "Карпати"

Нагадаємо, що президентом "Металіста" є Сергій Курченко, який перебуває у розшуку та ховається у Росії. Він не виплачує персоналу гроші, через що команду залишили усі провідні футболісти та тренери. Стабільний учасник єврокубків тепер фактично бореться за виживання в УПЛ.

На останніх місцевих виборах Олександр Горяйнов претендував на посаду депутата у Харківській міській раді. Він представляв інтереси Волонтерської партії.