Захисник "Дніпра" Папа Гуйе розповів журналу "Футбол" про деякі особливості культури свого рідного Сенегалу. Місцеві чаклуни здатні на безглузді речі, щоб змусити вищі сили впливати на їхні життя.

"Більшість мешканців Сенегалу - мусульмани. Іслам виключає усілякі обряди. Тому у нашій країні більш-менш спокійно", - розповів 31 річний футболіст.

Сенегалець пояснив, що у його країні не шамани, а джини. Вони вірять в існування душі, духів та надають містичне значення усій природі.

"Якщо у когось щось вкрали, він викликає чаклуна, а той накладає прокляття на крадія. Після того у винного може статися горе. Найсильніші маги мешкають у Гані та Кот-д'Івуарі", - зазначив Папа.

Гує також додав, що деякі містичні обряди є справжнім безглуздям.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Обряди роблять майже усі команди. Вони можуть навіть баранчика або півника зарізати. Тварин спеціально приводять на матчі для страти. Я вважаю це маячнею, але люди все одно вірять", - додав захисник "Дніпра".

Нагадаємо, у цьому році сенегалець перейшов із "Металіста" до "Дніпра" через фінансові складнощі у команді. Також він заявляв, що не пробачить команду за борги, адже він віддав їй дев'ять років.

Читайте також: Ібрагімович зібрався підкорити Китай

Папа Гує є переконаним мусульманином. Він суворо дотримується правил Корану, а також дотримується посту під час Рамадану.