Не виключено, що шведський нападник ПСЖ Златан Ібрагімович може продовжити свою кар'єру у китайському чемпіонаті. Новий власник футбольного клубу "Цзянсу Сайнті" зібрався створити місцеву команду мрії.

Про це повідомляє A Bola.

Цікаво, що 34-річний форвард може приєднатися до нового китайського гранду абсолютно безкоштовно. Його угода із парижанами закінчується наприкінці сезону, і обидві сторони вагаються, чи підписувати новий контракт.

Керівники китайського клубу готові витратити на трансфери близько 200 млн євро.

Зазначимо, що ПСЖ не квапиться із пропозиціями до Ібрагімовича через бажання придбати іншу зірку світового футболу. Для Кріштіану Роналду арабські боси французів готують багатомільйонний контракт.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У послугах Златана також зацікавлений тренер "Челсі" Жозе Моурінью. Португалець працював зі шведом у міланському "Інтері".

Читайте також: Моурінью надихає футболістів на перемогу нічними тусовками

Цікаво, який вектор продовження своєї кар'єри обере Ібрагімович. З одного боку можна пограти ще у великий європейський футбол, з іншого - спокійна старість та шалені гроші у КНР.

У китайській Суперлізі вже грали двоє топ-форвардів світу. Дідьє Дрогба та Ніколя Анелька у 2012 році перейшли із "Челсі" до "Шанхай Шеньхуа". Обом там не дуже сподобалось.