Півзахисник "Шахтаря" бразилець Алекс Тейшейра увійшов до рейтингу ста кращих футболістів 2015 року за версією британського журналу FourFourTwo.

Бразилець зайняв 81-е місце, обійшовши в рейтингу форварда "Тоттенхема" англійця Харрі Кейна, хавбека "Ювентуса" італійця Клаудіо Маркізіо і аргентинського нападаючого "Інтера" Мауро Ікарді.

Очолив рейтинг мегазірка "Барселони" Ліонель Мессі, друге місце отримав нападник "Реала" Кріштіану Роналду, третій у рейтингу - бразильський форвард "Барселони" Неймар.

Читайте також: Тейшейра отримав пропозиції від "Челсі" і "ПСЖ"

Алекс Тейшейра проводить у складі "Шахтаря" вже шостий сезон. Зараз він лідер і головна зірка донецької команди. У цьому чемпіонаті він забив вже 22 м'ячі в 15 матчах. Неодноразово повідомлялося, що Тейшейрою цікавляться провідні клуби Європи. Наприклад, "Челсі" і "Ювентус".

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, рейтинг FourFourTwo вважається одним з найпрестижніших у футболі. Свого часу сюди потрапляли Андрій Шевченко, Сергій Ребров, Андрій Ярмоленко.