Вибігши на стадіон, кіт ледь не зірвав матч 15-го туру футбольного чемпіонату Голландії, повідомляє "Обозреватель".

Інцидент стався на 58-й хвилині зустрічі клубів елітного дивізіону АЗ з міста Алкмаар і "Ден Хааг". Гру навіть довелося зупинити на деякий час через тварину.

Вусатий пробіг по газону, влаштувавши слалом між гравцями, і зник на трибунах з уболівальниками. Варто відзначити, що кіт продемонстрував вельми видатні якості спринтера. 90 метрів він "промчав" всього за 15 секунд.

Читайте також: Головний футбольний матч у Греції скасували через заворушення (відео)

Відзначимо, що поява котів на футбольному полі - не дивина. Так у матчі 1/8 фіналу Кубка Росії "Зеніт" - "Тосно" воротареві господарів Юрію Лодигіна довелося самому проганяти тваринку, що забігла на поле. А після появи кота на полі в грі чемпіонату англійської Прем'єр-ліги "Ліверпуль" - "Тоттенхем" в твіттері навіть з'явилася сторінка "Енфілдскій кіт" (за назвою стадіону господарів – "Енфілд Роуд"). За короткий термін вона зібрала понад 30 тисяч передплатників.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще