Дружина Тайсона Ф'юрі Періс поділилась інформацією про повсякденне життя та звички новоспеченого чемпіона світу у суперважкій вазі.

Про це вона розповіла у інтерв'ю виданню Sunday Mirror.

"Іноді в інтерв'ю він говорить жахливі речі, і виглядає зухвалим, але він не такий. Це шоу. Він просто гучна особистість, але від нього немає жодної шкоди. Якщо ви будете сидіти і посміхатися, вам не здобути місця в боксі. Тайсон голосний та зухвалий, це одна зі сторін його особистості, але це тільки для того, щоб стати більш відомим", - розповіла Періс Ф'юрі.

Читайте також: Ф'юрі порівняв гомосексуалізм з педофілією

За словами дружини, боксер допомагає їй з хатніми справами, сам пере свої речі та займається дітьми.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У нього може бути кам'яне обличчя, але безумовно не кам'яне серце. Він дивиться кіно і плаче. Ми дивились "Марлі і я", я була в порядку, але, глянувши на нього, побачила, що він плакав", - каже дружина чемпіона.

Вона додала, що Тайсон полюбляє співати пісні з мультфільмів Уолта Діснея. "Особливо Jake і Neverland Pirates. Він співає, знає всі слова, а потім сміється над собою. Він велика дитина в глибині душі", - говорить Періс.