Футболісти московського клубу, які грали вчора матч Ліги Чемпіонів проти ПСВ у Ейндговені, вирішили не заморочуватись з приводу результату і насолодитися останніми хвилинами у єврокубках на повну. Гравці почали бенкет вже під час перерви.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Перший тайм закінчився із рахунком 0:0, а місцева піцерія повезла до стадіону велике замовлення. Просто у роздягальні "армійців" з'явилися 25 великих піц, які футболісти почали їсти вже під час перерви.

Деякі тренери взагалі проти подібної їжі, а щоб футболісти споживали сотні калорій просто під час матчу, так це взагалі щось новеньке.

Результат такої дієти фанати московського клубу побачили відразу: ЦСКА забив гол, але й пропустив два.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Рахунок матчу став 2:1 на користь голландців. Росіяни безславно залишають Лігу Чемпіонів на останньому місці у групі.

Читайте також: Динамо переможе і без уболівальників - Ярмоленко

У цій самій групі сталася ще одна сенсація. Німецький "Вольфсбург" переміг на своєму полі "Манчестер Юнайтед". Англійці зайняли третє місце, а навесні гратимуть лише у Лізі Європи.