У польському місті Замостя пройшов V-й Миколаївський турнір міст-побратимів серед футбольних команд. Він присвячений дню Святого Миколая, який римо-католики відзначають 6 грудня.

Про це повідомляє Volynpost.

У змаганнях взяли участь футбольні клуби із Замостя та інших міст Польщі. Україну представляла дитяча команда "Адреналін" із Луцька. Організаторами турніру виступили місцевий спортивний клуб "Ґаудіум" та міська влада Замостя.

Поєдинки проходили в спортивно-розважальному центрі міста. На змагання прийшло подивитись велика кількість вболівальників. Відкривала турнір костюмована церемонія відкриття, а вів її Святий Миколай.

Матчі грали на полі розміром 30х45м. Цей майданчик досить незвичний для наших спортсменів, бо він є чимось середнім між міні-футбольним та зменшеним футбольним полем. Матчі тривали 15 хвилин і в ньому брали участь по шість гравців від команди. Гравці не мали часу, щоб розслабитись, втратити пильність і кожна помилка могла стати фатальною.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: 19-річна українка стала чемпіонкою світу з більярду

9-річні гравці виявились не готовими до такого темпу змагань. В кінцевому результаті вони поділили 3-4 місця з польською командою "Гурнік". Футболісти із клубу "Адреналін-2005" виявились більш майстернішими за своїх однолітків і здобули головний Кубок турніру.

Найзапеклішою була боротьба серед 11-річних спортсменів. Українські команда здобула три перемоги, а вирішальному матчі зустрілась із клубом "Гетьман" із Замостя. Але сильнішими виявились наші суперники. В результаті "Адреналін-2004" посів лише друге місце.