Останній матч проти донецького "Шахтаря" у ЛЧ став подвійним рекордом для столичного клубу із Франції. Чемпіони своєї країни перемогли із рахунком 2:0 та впевнено вийшли до 1/8 турніру.

Підопічні Лорана Блана у цьому розіграші Ліги Чемпіонів відзначились надійною обороною. Парижани пропустили лише 1 м'яч, і той від мадридського "Реала". До цього лише дев'ять клубів змогли відзначитись таким досягненням.

Також індивідуальне досягнення є і у головної зірки клубу Златана Ібрагімовича. Швед забив європейський гол, який став 17 на його рахунку у складі французів. Така невелика цифра є рекордною за ПСЖ у Лізі Чемпіонів. Зазначимо, що команда відносно нещодавно стала постійним учасником головного клубного турніру Старого Світу.

Рекорди рекордами, але ПСЖ все ж посів друге місце у групі. Єдиний пропущений м'яч перетворився на поразку для французів. Забив його захисник "Реала" Начо Фернандес.

Читайте також: Московський ЦСКА відсвяткував виліт з ЛЧ піцою

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Шахтар" не зміг створити сенсацію у групі А та посів третє місце. Навесні "гірники" гратимуть у Лізі Європи.

Усі шанси на плей-офф має київське "Динамо". Сьогодні підопічні Реброва просто зобов'язані перемагати ізраїльський "Маккабі".