Футбольний експерт та колишній гравець збірної України Євген Левченко поділився думкою стосовно проблем "Дніпра". На його думку, тренер команди Мирон Маркевич часом поводиться не так, як слід професіоналу в його ситуації.

Про це повідомляє сам Левченко у своєму Facebook.

"Кілька місяців поспіль після невдалих ігор Маркевич перекидає відповідальність на гравців. Відомо, що у клубі все погано, але своїми висловлюваннями тренер лише добиває звіра", - заявив Левченко.

Експерт нагадав, що команда у минулому сезоні дійшла до фіналу Ліги Європи, але футболісти і досі не отримали бонусів. "Дніпро" покинули напризволяще, а власнику колективу не вистачило часу зайнятися клубом.

"Зараз клуб функціонує за рахунок кількох футболістів-ентузіастів. Так, можливо, Маркевич є священною коровою у команді, яку я зачіпаю. Але я вважаю, що заслуги минулого сезону частково належать і Хуанде Рамосу. Він будував колектив протягом чотирьох років", - зазначив екс-футболіст збірної.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Левченко також додав, що Маркевич не вміє працювати із молоддю. А минулого сезону саме він бажав позбутися від Калініча та Канкави.

На думку футбольного експерта, тренер повинен повністю підтримувати своїх футболістів та йти з ним пліч-о-пліч. Але якщо цього немає, то гріш ціна такому спеціалісту.

Читайте також: ПСЖ встановив два рекорди у матчі проти "Шахтаря"

Нагадаємо, нещодавно головний форвард "Дніпра" Євген Селезньов заявляв, що може залишити клуб, якщо усі ці проблеми триватимуть і далі.

Цікаво й те, що команда, яка у минулому сезоні грала у фіналі ЛЄ, перед останнім матчем у своїй групі втратила навіть теоретичні шанси на подальшу боротьбу.