Колишня зірка "Барселони", яка підкорила увесь світ своїми фінтами та дриблігом, Роналдіньо повідомив, що Мессі завжди був кращим за нього. Про це бразилець розповів виданню FourFourTwo.

"Іноді я згадую "Барселону" та сумую за клубом. У цій команді я провів п'ять щасливих років, але зрозумів, що час піти. Я обрав Мілан, і це рішення стало для мене досить простим", - розповів 35-річний футболіст.

Він також прокоментував чутки проте, що недолюблював Мессі, і сказав, що це не правда. Обидва футболіста мешкали по сусідству, а Роналдіньо намагався завжди підтримувати молодшого партнера.

"Я добре спілкувався із Мессі у той час. Вже тоді було зрозуміло, що він кращий за мене. Він досить скромний хлопець, але дуже наполегливий", - додав Роналдіньо.

Читайте також: Маркевич поводиться лицемірно і непрофесійно - Левченко

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що Роналдіньо зараз не має команди, адже з останнього свого клубу "Флуміненсе" він вилетів через любов до алкоголю та вечірок. Бразилець є одним з небагатьох футболістів, які можуть собі дозволити розслабитись, ще граючи у футбол. Він ставав чемпіоном Іспанії, вигравав Лігу Чемпіонів та отримав "Золотий м'яч" у 2005 році.

В одній команді із Мессі Роналдіньо встиг пограти у період з 2004 по 2008 роки.