Після заключних матчів групових етапів Ліги Чемпіонів європейські букмекери оприлюднили коефіцієнти на перемогу у турнірі. "Динамо", яке ощасливило усю Україну, шансів має не багато, на думку букмекерів, але не є повним аутсайдером.

Британська контора William Hill вважає головними кандидатами на перемогу очікувану трійку на чолі із чинним переможцем. "Барселона" має коефіцієнт 3,25, "Баварія" - 3,5, а "Реал" - 6. Тобто у разі перемоги у головному турнірі Європи фанати "блаугранас" отримають стільки ж, скільки деякі команди за звичайну перемогу.

Також британці визначились і з аутсайдерами. Якщо поставити 100 доларів на перемогу "Гента" і бельгійці не підведуть, то можна буде купити квартиру у Києві. Виграш складатиме 30 тисяч доларів.

На квартиру грошей не вистачить, але також непогані коефіцієнти у "Динамо" - 101. Стільки ж британці дадуть за перемогу голландського ПСВ. Дивують цифри на перемогу "Бенфіки". У разі перемоги португальців фанати отримають у 151 разів більше грошей.

Трохи інші коефіцієнти надають австрійці з Bwin, але краще ставити саме у них. "Динамо", "Бенфіка" та ПСВ мають коефіцієнти 151 до одного. А за перемогу "Гента" взагалі можна стати багатшим у 500 разів.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Більше грошей у Bwin дають і за перемогу лідерів. "Барса" - 3,6, "Баварія" - трохи менше 3,6 і "Реал" - 7.

Найбільш ймовірним переможцем з Англії є "Манчестер Сіті". William Hill поставила коефіцієнт 13, а австрійська контора 15.

Читайте також: "Динамівці" прорвались у плей-офф Ліги чемпіонів (фото)

Можливо, дуже високі коефіцієнти ставлять "Бенфіці" через прокляття Бели Гуттманна. У 1961 та 1962 роках угорець виграв із португальцям Кубок Чемпіонів і почав вимагати підвищення зарплати. Керівництво команди його вимоги відхилило, а на прощання Гуттманн заявив: "Без мене ви 100 років не виграватимете єврокубки".

Пройшло 53 роки. "Бенфіка" програла вісім фіналів Європейських кубків.