Футбольна команда "Динамо" Сергія Реброва здобула перемогу над ізраїльським клубом "Маккабі" із рахунком 1:0. Таким чином, українці вперше за багато років вийшли в плей-офф Ліги чемпіонів, 1/8 фіналу.

Про це пише football.ua.

"Динамівці одразу почали активно шукати слабкі місця у захисті Маккабі. За результатами чверті години вони повели у рахунку. Після подачі Рибалки зі штрафного з правого флангу Бен Хаїм зрізав м'яч у свої ворота. Голкіпер відбив його прямо на ногу Гармашу, який із п'яти метрів розстріляв сітку", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Фанати "Реала" освистали росіянина на матчі (відео)

Ярмоленко отримав травму під час саме того штрафного, який призвів до взяття воріт противника. Після цього атаки українців помітно зменшили інтенсивність.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Після гри, тренер "Динамо" привітав гравців із перемогою.

"Будь-якому гравцеві важко виступати без глядачів. Сподіваюся, апеляцію подадуть і в плей-офф зіграємо із уболівальниками. Сьогодні не показували рівень, позначалося хвилювання. Футболісти приховували, але по діях було помітно скутість", - сказав Сергій Ребров.

Колишній нападаючий Динамо (Київ) і збірної України Андрій Шевченко теж висловився з приводу переглянутого матчу.

"Через дискваліфікацію не було глядачів, але всі вболівальники киян розділили велику радість від успішного виступу. Ще раз вітаю всіх з перемогою і сподіваюсь, що навесні намагатимусь приїхати до столиці на матч плей-офф", - повідомив він.

Рахунок:

Динамо - Маккабі 1: 0

Гол: Гармаш, 16

Динамо: Шовковський - Даніло Сілва, Хачеріді, Драгович, Антунеш - Сидорчук, Рибалка - Ярмоленко (Гусєв, 18), Гармаш (Велозу, 64), Гонсалес - Мораес (Теодорчик, 89)

Маккабі: Райкович - Даса, Тібі, Гарсія, Бен Харуш - Ігьебор (Перець, 73), Ріка - Міха (Вермут, 72), Альберман, Бен Хаїм (Іцхакі, 83) - Захаві

Попередження: Антунеш, Данило, Рибалка - Ігьебор, Тібі, Іцхакі