Український центровий клубу Національної баскетбольної асоціації (НБА) "Фінікс Санз" Олексій Лень зіграв найкращий матч у кар'єрі в найсильнішій баскетбольній лізі світу.

Наш гравець оформив другий дабл-дабл у сезоні в матчі проти "Орландо Меджік" (107:104), пише Tribuna.com.

22-річний баскетболіст набрав 20 очок і зробив 14 підбирань, а також віддав одну передачу, заробив три фоли, три втрати і три блокшота за 36 хвилин, проведених на майданчику.

Українець Лень, вихованець луганського баскетболу, проводить вже третій сезон в НБА у складі "Фінікса". У 2012 році він виїхав до США, де спочатку грав за команду Мерілендського університету, а потім підписав контракт з клубом "Фінікс Санз".

Читайте також: Ефектний данк українця в НБА (відео)

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

На сьогодні Олексій Лень єдиний українець, який виступає в престижній НБА. До нього успішною кар'єрою в заокеанському баскетболі могли похвалитися лише Олександр Волков і Станіслав Медведенко.