Український журналіст Богдан Кутєпов зняв невеликий відеоролик про перемогу футбольного клубу "Динамо" над ізраїльським "Маккабі" в останньому матчі групового етапу Ліги чемпіонів.

"Хто вболівав на трибунах київського "Динамо", коли уболівати - заборонено? А такі були! Неймовірно сюрреалістична атмосфера футболу без гулу, співу і тупоту тисяч ніг - у документальній замальовці", - підписав відеозапис журналіст на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Варто зазначити, що вчорашній прохід киян в 1/8 Ліги чемпіонів є по-справжньому історичним успіхом команди, тому що востаннє з групи "Динамо" виходило в 1999-му році.

Напередодні "Динамо" оштрафували через бійку на трибунах двома матчами без глядачів. За грою могли спостерігати лише журналісти, і невелика кількість вболівальників з ізраїльської делегації.

Читайте також: Суркіс продасть Ярмоленка

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, за підсумками останніх матчів підопічні Сергія Реброва отримали 23 мільйони євро, згідно схеми УЄФА.

Якщо киянам вдасться обіграти суперника і потрапити до чвертьфіналу турніру, команда додатково отримає ще 6 мільйонів євро.