Головна зірка дортмундської "Боруссії" Марко Ройс вже кілька разів відмовлявся стати гравцем "Барселони". Німець вважає, що він недостатньо кваліфікований для іспанського клубу.

Про це повідомляє Sport.es.

Представники "Барси" вже кілька разів намагались підписати 26-річного півзахисника збірної Німеччини. Але постійно чули від нього відмову. Ройс вважає, що він ще не доріс до рівня такого клубу. Грати поряд із Мессі, Неймаром та Суаресом для нього дуже велика честь.

Таку скромність важко побачити у сучасному футболі. Маріо Балотеллі, який є талановитим але лінивим, оцінює себе рівнем не нижчим, ніж "Барса" та "Реал".

За версією авторитетного порталу transfermarkt.de, Ройс коштує не менш ніж 45 млн євро. Коли Марко у формі, то будь-якому супернику приходиться не солодко із ним.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Можливо, Ройс вже давно став би зіркою європейського топ-клубу. Але постійні травми не дають йому змогу вийти на свій вищий рівень. Через пошкодження він пропустив тріумфальний для німців ЧС-2014.

Читайте також: "Реал" навмисно "злив" Кубок Іспанії

Але фанати "Боруссії" не вірять, що Марко такий скромний хлопець, як сам він себе малює. Вони вважають, що він просто уболіває за "Реал" та чекає пропозиції від клубу своєї мрії.

Зазначимо, що Ройс здобув славу, захищаючи кольори "Боруссії" з Менхенгладбаху. До принципового суперника із Дортмунду він перейшов у 2012 році.