Вінгер "Баварії" Дуглас Коста створив ДТП у Мюнхені. Його Audi Q7 врізалася у місцевий трамвай, повідомляє ТСН.

Колишній футболіст "Шахтаря" катався по місту разом зі своїм братом. За кермом автівки перебував саме родич бразильського футболіста. Він і спричинив ДТП.

Відомо, що усі учасники аварії живі та неушкоджені. У салоні громадського транспорту перебували пасажири, але усі вони отримали лише легкий переляк. Наразі правоохоронці виясняють обставини пригоди.

Зазначимо, що Пеп Гвардіола дозволив Кості відпочити від футболу та не викликав його на матч проти хорватського "Динамо". Бразилець обрав для себе не дуже спокійний відпочинок, а його команда спокійно перемогла 0:2.

Читайте також: Під час матчу "Тоттенгем"-"Челсі" Коста образився на Моуріньо (відео)

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

25-річний футболіст одразу став своїм у Мюнхені після літнього переходу. Він зайняв постійне місце у стартовому складі "Баварії". Футболіст регулярно забиває голи та асистує партнерам.

Нагадаємо, що керманич "Челсі" Жозе Моуріньо перед матчем із "Борнмутом" дозволив своїй команді потусити у нічному клубі. Не допомогло. Лондонці знову програли в АПЛ.