Чинний чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі ексцентрично відповів на рішення боксерської федерації IBF анулювати його чемпіонський титул.

Чемпіонський пояс, який британець отримав, вигравши бій з українцем Володимиром Кличком, боксер кинув в унітаз.

Фотографію пояса в унітазі Ф'юрі опублікував на сторінці своєї команди в мікроблозі Twitter.

Відзначимо, що раніше боксер погрожував викинути чемпіонський пояс у відро для сміття, але вирішив продемонструвати свою зневагу по-іншому.

Читайте також: Я люблю всіх дітей Божих - Тайсон Ф'юрі

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще

Нагадаємо, 9 грудня в IBF вирішили відібрати у британця Тайсона Ф'юрі титул чемпіона світу в суперважкій вазі, оскільки він відмовився зійтися в обов'язковому поєдинку з претендентом на чемпіонство українцем В'ячеславом Глазковим.

Також нагадаємо, що, незважаючи на поразку, Кличко може наполягти на реванші і повернути свої пояси, так як у контракті на бій з Ф'юрі був зазначений пункт з такою можливістю.