Збірна України вже за вихід до фінальної частини футбольного чемпіонату Європи-2016 отримає 8 млн євро.

Про це пише видання "Спорт-Експрес".

Це стало зрозуміло після заяви генерального секретаря УЄФА Джанні Інфантіно, який розповів про збільшення призових для учасників Євро-2016. Нагадаємо, цей турнір наступного літа пройде у Франції.

"Значно збільшено суми призових для учасників чемпіонату Європи-2016. 24 команди поділять між собою 301 млн євро - в 2012 році було 198 млн. Правда, треба пам'ятати, що число учасників теж зросла. Стартовий бонус для кожного учасника – 8 млн євро. Максимальну сума, яку може заробити переможець – 27 млн євро", - підкреслив Інфантіно.

Стали відомі і призові на Євро-2016. Так, за кожен виграний матч на турнірі переможець отримає мільйон євро. Якщо матч завершиться внічию то кожна збірна отримає по 500 тисяч євро.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Читайте також: Кличко заробив більше за всіх серед наших спортсменів

Учасники 1/8 фіналу зароблять по 1,5 млн. Чвертьфіналісти отримають по 2,5 млн. Півфіналісти – 4 млн. Чемпіон напрацює ще на 8 млн євро. Переможений у вирішальному поєдинку отримає 5 млн.

Нагадаємо, що збірна України пробилася до фінальної частини Євро-2016, обігравши в додаткових матчах Словенію 2:0 і 1:1. Наша збірна вдруге у своїй історії гратиме у фінальній частині футбольного чемпіонату Європи.