Опубліковано рейтинг українських спортсменів, які найбільше заробили в 2015 році.

Гроші наших спортивних зірок рахувала газета "Сегодня".

Перше місце зайняв боксер Володимир Кличко. Незважаючи на поразку від британця Тайсона Ф'юрі і втрату всіх чемпіонських поясів, українець заробив за цей бій $22,5 млн. А всього за рік Кличко-молодший став багатшим на $35 млн.

Зауважимо, що в топ-10 рейтингу восьмеро футболістів, боксер Кличко і баскетболіст Олексій Лень.

На другому місці рейтингу лідер київського "Динамо" Андрій Ярмоленко ($4,4 млн). На третьому - баскетболіст клубу НБА "Фінікс Санз" Олексій Лень ($3,7 млн). Далі в першій десятці йдуть тільки футболісти: Євген Коноплянка ($2,7 млн), Марко Девич ($2,5 млн), Євген Хачеріді ($2,5 млн), Ярослав Ракицький ($2,2 млн), Олег Гусєв ($2 млн), Денис Гармаш ($1,6 млн) та Андрій П'ятов ($1,5 млн).

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Читайте також: "Динамо" заробило 23 мільйони євро

Поруч з топ-10 знаходяться боксер Василь Ломаченко ($1,3 млн), хокеїст Олексій Понікаровський ($1,4 млн), футболісти Роман Зозуля та Євген Селезньов (по $1,4 млн).

Серед дівчат більше всіх в 2015 році заробила тенісистка Еліна Світоліна. Її призові за рік склали $1,3 млн.

Останні десять років саме Володимир Кличко був лідером українських спортсменів по заробітках. У середньому за рік він заробляв на гонорарах і рекламі більше $20 млн.