Київський футбольний клуб "Динамо" отримав преміальні за підсумками групового етапу Ліги чемпіонів. Згідно зі схемою УЄФА команда Сергія Реброва заробила 23 мільйони євро.

Про це повідомляє Dynamo.kiev.ua.

За кожну перемогу в груповому етапі "Динамо" повинно отримати 1,5 мільйони євро. Команда виграла у трьох матчах, два рази в ізраїльського "Маккабі" і один раз у португальського "Порту". У сумі розмір преміальних складе 4,5 мільйона євро.

Нічийний результат в УЄФА оцінюється в півмільйона євро. "Динамо" в підсумку заробило один мільйон євро.

Ще 12 мільйонів євро столичному клубу виплатять за його участь у груповому етапі змагань. Додатково київська команда отримає 5,5 мільйонів євро за вихід у стадію плей-офф.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Підводячи підсумки групового етапу Ліги чемпіонів "Динамо" вдалося заробити 23 мільйони євро.

Читайте також: Шанси "Динамо" перемогти у Лізі Чемпіонів - 100 до 1

Якщо ж "біло-блакитні" зможуть обіграти суперника і пробитися до чвертьфіналу турніру, то команда додатково отримає ще шість мільйонів євро.

Нагадаємо, вчора, обігравши "Маккабі" з рахунком 1: 0, "Динамо" змогло пройти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Жеребкування цього етапу відбудеться 14 грудня.

Потенційними суперниками "Динамо" можуть стати "Реал", "Вольфсбург", "Атлетіко", "Манчестер Сіті", "Барселона" і "Баварія".