Страж воріт римської "Роми" Войцех Щесни сфотографувався нещодавно із дуже дивною дівчиною. Шанувальниця відвертих нарядів вдягнула сукню, у якій її сідниці повністю голі. Цю фотографію активно обговорюють у соціальних мережах.

Журналісти почали приписувати голкіперу збірної Польщі роман із голозадою дівчиною. Футболіст не витримав наклепу і вирішив вперше за рік зробити заяву у Twitter.

"Це не моя дівчина. Невже ви вважаєте, що я можу зустрічатися із цим", - написав 25-річний футболіст.

Навмисно чи ні, але поляк напевно образив дівчину своїми словами. У будь-якому разі вона сама винна, адже таке плаття занадто відверте навіть для самої непристойної тусовки.

Наразі невідомо, ким саме приходиться Щесни ця дівчина. Вона не відповідала у соціальних мережах на його слова.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Читайте також: Роналду поїв жебрацьку їжу (фото)

Бувають випадки, що спільні фото невідомо з ким псують життя відомим людям. Швейцарський футболіст Джердан Шакірі нещодавно приїхав до своєї рідної Приштини. Там з ним сфотографувався косовський злочинець, а гравцю приписали зв'язок з угрупуванням.