Фанати римського клубу "Лаціо" вирішили віддячити футболістам своєї команди за провальні виступи на футбольних полях. Вони привезли на тренувальну базу команди мішки із добривом.

Про це пише Канал 24.

Таким чином столичні фанати з Італії продемонстрували становище їхніх справ. "Лаціо" йде на 12 місці у внутрішньому чемпіонаті. В останніх п'яти поєдинках клуб лише один раз зіграв у нічию з "Палермо". Римляни програли "Мілану", "Ювентусу", "Емполі" та навіть принциповому супернику - "Ромі".

"Через вас ми у повному лайні. Тож ми хочемо, щоб ви його їли", - звернулися фанати до футболістів на банері біля тренувальної бази.

Зазначимо, що римський клуб наразі тренує Стефано Піолі. Команда має непоганий склад, який минулого сезону посів третє місце в Італії. "Орли" не змогли пробитися до основного турніру Ліги Чемпіонів і грали у групі ЛЄ разом з "Дніпром". Хоча б там команда посіла перше місце.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читайте також: Голкіпер "Роми" образив дівчину з голим задом (фото)

Зазначимо, що подібні акції фанатів не є рідкістю в Італії. Розгнівана публіка може палити автівки футболістів, тероризувати їхні домівки та навіть погрожувати смертю через невдалі виступи у футболі.

Також додамо, що фанати "Лаціо" є головними нацистами на європейській футбольній арені. Вони нерідко кидають "зіги" на трибунах та співають пісні з часів Муссоліні.