Віце-президент УЄФА, колишній керівник української федерації футболу, Григорій Суркіс розповів про те, що "Манчестер Сіті" хоче перенести перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Динамо" на нейтральне поле.

Про це Григорій Суркіс повідомив Sport.ua.

"Наскільки я знаю, "Манчестер Сіті" не ставить питання про проведення матчу в Києві з уболівальниками. Навпаки, "Сіті" ставить питання про те, щоб провести перший матч на нейтральному полі. Але це неможливо. УЄФА ніколи не прийме це рішення, яке дискримінує український клуб", - заявив він.

За словами Суркіса, "Динамо" проситиме контрольно-дисциплінарний комітет, щоб другий матч, який повинен був пройти без глядачів, перевести в розряд "умовної дискваліфікації". Для цього клуб направить в УЄФА апеляцію.

Читайте також: Фанати "Ман Сіті" вимагають глядачів на "Олімпійському"

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Київський матч "Динамо" - "Манчестер Сіті" відбудеться 24 лютого.

Нагадаємо, УЄФА ухвалив рішення покарати киян двома домашніми матчами без глядачів і ще одним умовно, а також встановив штраф у розмірі 100 тисяч євро за безлади на трибунах під час матчу Ліги чемпіонів проти "Челсі". Один матч без глядачів "Динамо" вже зіграло проти "Маккабі".