Всеукраїнська спортивна організація Прем'єр-ліга невдовзі отримає нового керівника. Вона займається організацією футбольних матчів серед "елітних" команд України.

Про це повідомляє видання Мatchday.

Звітно-виборна конференція запланована на 29 лютого наступного року.

Наразі керує організацією і є її президентом Віталій Данілов. Він перебуває на посту вже сім років, тобто з самого її створення.

Спершу його призначили в якості виконувача обов'язків президента. Вже у 2009 році він став виконувати покладені на нього функції у повному обсязі і вже на постійній основі.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Але багато представники футбольних клубів постійно скаржаться на роботу Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, останнім та найгучнішим було непорозуміння у питанні нарахування спонсорських грошей. Його підняв для обговорення донецький "Олімпік".

Читайте також: Підкилимні ігри ФФУ: Фоменко очолив збірну

Команда тоді не стала підписувати контракт. У клубі зазначили, що не бачили прозорості у схемі розподілу спонсорських грошей.

Прем'єр-ліга наголосила, що не може працювати без прибутку, хоча за статусом вона є неприбутковою організацією. Організація хоче розподіляти гроші згідно з рейтингом і продажем телевізійних трансляцій.