Президент італійської команди Ferrari Серджіо Маркіонне завив про незгоду з регламентом чемпіонату з перегонів.

Про це повідомляє портал Мotorsport.

Він наголосив, що Ferrari швидше покине Формулу-1, ніж погодиться на умови від FIA і Берні Екклстоуна. Невдоволення Маріконне визвали двигуни. Керівники "королівських гонок" пропонують узаконити практику альтернативних дешевих моторів.

Президент італійської команди зазначив, що Ferrari знайде іншу можливість показати свою пристрасть до перегонів і здатність перемагати.

" Буде дуже прикро, якщо Ferrari покине Формулу-1, але команда не може дозволити заганяти себе в кут, стоячи на колінах і не маючи можливості нічого сказати", - заявив Маркіонне.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: "Дніпро" ризикує залишитись без єврокубків на три роки

Також президент Ferrari не задоволений, що Берні Екклстоун і Жан Тодт мають змогу змінювати регламент в односторонньому порядку та, при цьому, не радитись з командами. Він додав, що його думку поділяють й інші представники команд. Зокрема, з Mercedes та Renault.

Маркіонне вважає, що створення доступного і дешевого двигуна позбавить розвитку команди, які мають для цього змогу, в тому числі і Ferrari. Команда, за його словами виходить на трасу, щоб довести власні здібності у розвитку двигуна. Якщо цю перевагу відберуть, то Ferrari більше не буде ганятися.