Головний тренер "Челсі" Жозе Моуріньо сьогодні повідомив, що в його команді завівся кріт. Ця людина, за словами португальця, зливає журналістам секретну інформацію щодо тактики на матч журналістам.

Про це повідомляє The Times.

Наразі невідомо, хто саме із футболістів "Челсі" виносить у ЗМІ внутрішні справи команди. Але 52-річний тренер когось напевно підозрює. Цій людині точно не позаздриш, адже потрапити у немилість Моуріньо це найгірше, що може трапитись з футболістом.

Такі заяви португальського спеціаліста дуже схожі на намагання перекинути відповідальність за провальні виступи команди на когось іншого. Експерти часто кепкують, що у випадку поразки команди винен хто завгодно, але не сам Моуріньо.

Раніше команди "Особливого" стикалися зі схожими проблемами. Після скандалу із лікаркою Карнейро Моуріньо також казав, що хтось виносить сварку у ЗМІ. В останній рік роботи у "Реалі" потругалець посварився з половиною команди і також вішав футболістам клеймо "крота".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Шевченко може стати директором "Челсі"

Нагадаємо, "Челсі" після 16 ігор чемпіонату йде на сенсаційному 16 місці у таблиці на відстані одного балу від зони вильоту. Останній матч команда Моуріньо програла "Лестеру", який не менш сенсаційно очолює лігу.