Лідер іспанського футбольного клубу "Барселона" вибув з ладу на невизначений строк. Причиною цього стали проблема з нирками. Саме через це аргентинець і пропустив півфінал клубного чемпіонату світу проти команди "Гуанчжоу".

Про це повідомляє офіційний сайт "Барселони".

Лікарі виявили у нападника ниркову кольку. Вона трапилася у нього якраз напередодні гри.

Під час кольки в нирках з'являється гострий напад болю в попереку. Це відбувається через порушення відтоку сечі з нирки і порушення кровообігу в органі.

Поки що в "Барселоні" не знають, коли головний нападник клубу зможе знову повернутися на поле.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читайте також: Футболіст присвятив гол вболівальнику хворому на рак (відео)

Фінал Командного чемпіонату світу відбудеться 20 грудня.

Нагадаємо, каталонська "Барселона" ризикує втратити двох провідних нападників - Ліонеля Мессі і Неймара. Причиною цього цього стали роздуті фінансові витрати команди.

Щоб утримати у своєму складі аргентинця і бразильця "синьо-гранатовим" необхідно поспішати з продажем прав на назву рідного стадіону Ноу Камп. Також клубу потрібно значно скоротити розмір трансферного бюджету.