Основний воротар дніпропетровського "Дніпра" Денис Бойко має намір покинути команду. Він перебереться в новий клуб вже взимку в час трансферного вікна. в міжсезоння.

Про це повідомив футбольний агент Вадим Шаблій, передає портал Xsport.

Він розповів, що Бойко ще цього літа почав отримувати пропозиції від зарубіжних клубів. Вони, за його словами, продовжують надходити і зараз. Шаблій додав, що Бойко зараз розглядає всі пропозиції і вибирає саме оптимально для нього ..

Головним фактом при виборі нової команди для футболіста і його агента стане її конкурентноздатність. Клуб повинен боротися за медалі в своєму чемпіонаті і постійно грала в єврокубкових турнірах.

Читайте також: "Дніпро" ризикує залишитись без єврокубків на три роки

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Шаблій підкреслив, що голкіпера не влаштовує загальний рівень українського чемпіонату, що вплинуло на його рішення покинути команду.

"У Дениса є бажання покинути не так Дніпро, скільки чемпіонат України в цілому, адже Дніпру буде важко повторити торішні результати, тому він емоційно налаштований поміняти обстановку", - зазначив агент футболіста. цитує слова агента портал Xsport.

Нагадаємо, Денис Бойко виступає за "Дніпро" з 2013 року. Також три матчі він відіграв у складі збірної України.