Головний тренер французького клубу "Сент-Етьєн" Крістоф Галтьє розповыв про трансферны плани команди взимку. Серед можливих кандидатів на підсилення складу "зелених" фігурує і український форвард Євген Селезньов.

Про це пише Football.ua.

Спочатку тренер французів помріяв і розповів про бажання отримати форварда "Челсі" Лоїка Ремі. Втім цей трансфер не слід вважати зовсім неможливим, адже француз не має постійної ігрової практиків у складі лондонців, а на домашньому Євро він виступити хоче.

"Євген Селезньов підсилив би наш клуб, однак він не зможе грати у Лізі Європи. Українець вже заявлений за "Дніпро". Проте 30-річний нападник зможе допомогти нам зайняти єврокубкове місце у чемпіонаті Франції", - розповів Галтьє.

Таким чином, Євген має усі шанси стати черговим представником України у європейських лігах. До того ж він нещодавно заявляв про бажання залишити клуб.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читайте також: Бойко покине "Дніпро" в міжсезоння

Команду з Дніпропетровська може взимку залишити ще один вітчизняний гравець. Воротар Денис Бойко рішуче налаштований підкорити Старий Світ.

Нагадаємо, "Дніпро" був суперником "Сент-Етьєна" у Лізі Європи. Французи випередили нашу команду у групі та вийшли у плей-офф з другого місця.