Вчора у найвидовищній баскетбольній лізі світу NBA відбувся матч між "Оклахома-Сіті Тандер" та "Клівленд Кавальєрз". Але глядачам сподобався не сам матч. Дуже курйозний інцидент відбувся на трибунах стадіону.

Жива легенда "Кавальєрз" Леброн Джеймс боровся із суперником за м'яч біля брівки майданчика. Він не втримався на ногах та впав на глядачів у першому ряді. Як раз на цьому місці гру дивилися відомий австралійський гольфіст Джейсон Дей та його дружина.

Зазвичай такі епізоди стають досить кумедними, але цього разу було не до сміху. Джеймс завдав жінці серйозного пошкодження. Її виносили з арени на ношах та зі спеціальним приладом, який фіксує шию. Еллі Дей одразу відправили до лікарні.

Леброн Джеймс не втратив спортивної дисципліни і все ж дограв епізод. Трохи згодом він підбіг до постраждалої та підтримував її хоча морально.

"Приношу свої вибачення, Еллі Дей. Сподіваюся, з тобою все гаразд. Сподіваюся вас, друзі, побачити і на наступних іграх. Люблю вас", - написав після матчу Джеймс у своєму Twitter.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Читайте також: Роналду вкладе 37 мільйонів євро в готельний бізнес

Зазначимо, що це не перший випадок, коли відома людина постраждала на матчі NBA. Свого часу англійський футболіст Вейн Руні також сидів у першому ряді. Спортсмен впав йому на ногу, через яку він пропустив кілька своїх матчів.

До слова, гра закінчилася перемогою "Тандер" з рахунком 104:100. Джеймсу вчора точно було не до радощів.