Один з найкращих футболістів світу, гравець "Реалу" та збірної Португалії Кріштіану Роналду вирішив спробувати свої сили у готельному бізнесі.

Володар "Золотого м'яча" збирається інвестувати в будівництво готелів разом з компанією Pestana Hotel Group. Нові заклади мають з'явитися у Лісабоні, на острові Мадейра, Мадриді та Нью-Йорку, передає 24 канал.

Мережу готелів планують назвати CR7. "Це найбільший проект у моєму житті. Це інвестиція в абсолютно нову сферу, але, як ви розумієте, її мета - забезпечити моє майбутнє і майбутнє мого сина", - сказав футболіст.

Читайте також: Роналду вечеряє жебрацькою їжею (фото)

Роналду вкладе у будівництво 37 мільйонів євро, загальна сума інвестицій має скласти близько 80 мільйонів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Один з закладів побудують у рідному місті футболіста - Фуншалі, поруч з присвяченим йому музеєм. Роналду розповів журналістам, що давно мріяв про власний готель.

Нагадаємо, нещодавно футболіст заявив про бажання покинути "Реал". Французький ПСЖ пропонує португальцеві у рази більшу зарплатню.