Лише доба минула після відставки менеджера "Челсі" Жозе Моурінью, але футболісти та тренери, які працювали із португальцем і просто його знали, висловили свою думку з цього приводу.

Футбольний світ поділився на дві частини. Перша підтримує 52-річного тренера та сумуватиме без нього. Інша частина аудиторії вважає рішення Абрамовича вірним та своєчасним.

"АПЛ буде не вистачати Моурінью. Я керую своєю командою не так, як він, але Жозе все одно хороший наставник. Складно зрозуміти, чому команда так опустилася після чемпіонського сезону", - прокоментував наставник "Ман Сіті" Мануель Пеллегріні.

"Моурінью - великий спеціаліст. Неважливо, що ви про нього думаєте", - написав у своєму Instagram форвард "Мілана" Маріо Балотеллі, який грав під керівництвом Жозе в "Інтері".

Далі пішла критика.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ухід Моурінью піде на користь "Челсі". Невідомо, чи зміниться стиль гри, але команда підійде у хорошій формі на матч із ПСЖ", - повідав тренер суперника "Челсі" у ЛЧ Лоран Блан.

Блан має пам'ятати, що португалець може замінити його влітку на тренерському кріслі у французькому клубі.

"Я не здивований, що Моурінью вигнали. Тренувати одну команду три роки - це не для нього. Так, він любить перемагати, але після поразок трапляється справжня катастрофа. Його методи роботи нестерпні", - сказав колишній форвард "синіх" Демба Ба.

"Усім відомо, що коли постає вибір між гравцями та тренером, то звільняють наставника. Його простіше замінити. Абрамович мав зробити це раніше", - написав колишній футболіст "Ліверпуля", а нині футбольний експерт на ТБ Джеймі Каррагер.

Але більш за всіх засмутився після уходу Моурінью капітан клубу Джон Террі. 35-річний захисник працював із португальцем більше за всіх. Після повернення тренера на "Стамфорд Брідж" англієць почав переживати другу молодість.

Читайте також: Моурінью звільнили через конфлікт з гравцями

Нагадаємо, "Челсі" після керівництва Моурінью у цьому сезоні розмістився на 16 сходинці в АПЛ. Терпінню Абрамовича настав кінець і він вказав тренеру на двері.