Португальський фахівець Жозе Моуріньо, після розірвання контракту з лондонським "Челсі", хотів би залишитися й надалі працювати в англійській Прем'єр лізі. Наразі він бажає стати головним тренером "Манчестер Юнайтед".

Про це повідомляє ESPN.

Представники португальського тренера вже почали пробувати вийти на контакт з керівництвом "манкуніанців" щодо подальшого працевлаштування Моуріньо.

У таборі "червоних дияволів" не впевнені, що нинішній наставник команди голландець Луї ван Гал зможе відпрацювати до кінця свій контракт. Він розрахований до 2017 року.

Тому керівництво "Ман Юнайтед" вже розпочало розглядати потенційних кандидатів на посаду головного тренера. Одним з них вважають й Моуріньо.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Але його перспективи на працевлаштування не такі вже й оптимістичні. Частина з представників "Манчестер Юнайтед" вважають стиль тренування португальця не зовсім підходящим для команди.

Читайте також: Футбольні діячі про відставку Моурінью

Представники "манкуніанців" вже зв'язувалися й з іншими тренерами. Зокрема, з наставником мюнхенської "Баварії" Хосепом Гвардіолою. Але головним претендентом на іспанця вважають інший англійський клуб – "Манчестер Сіті".

Нагадаємо, президент іспанського "Реала" Флорентіно Перес відмовився від послуг Моуріньо. Він заявив, що тренер, якого звільнили в англійському колективі, не очолить мадридців.