Звільнення головного тренера "Челсі" Жозе Моурінью стало темою №1 у футбольному світі на цьому тижні. Кожен фанат у світі має свою точку зору, але лондонська публіка навіть придумала пісню.

Журналіст Sky News поспілкувався з сім'єю фанатів "Челсі". Вони висловили щиру любов до португальського спеціаліста та присвятили йому пісню.

"Жозе Моурінью - ти особливий. Ми дякуємо тобі за усі трофеї. Сподіваємось, що одного дня ти втретє очолиш наш клуб", - рядки з імпровізованої пісні.

Зараз британські спортивні видання проводять опитування з приводу правильності рішення Абрамовича. Більшість читачів голосує за те, що власник "Челсі" вчинив неправильно. Він мав дати тренеру більше часу.

Така любов фанатів до тренера команди є чимось надприроднім у футболі. "Челсі" йшов на 16 місці в АПЛ, а публіка все одно підтримувала Жозе.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Читайте також: Моуріньо націлився очолити "Манчестер Юнайтед"

Тимчасовим тренером команди назначений голландець Гус Гіддінк. Він вже вдруге в кар'єрі очолює клуб. Влітку команда збирається виходити на зв'язок з тренером "Юве" Массімо Аллегрі, керманичем збірної Італії Антоніо Конте та все ж спробує домовитись з Пепом Гвардіолою.