Молодий форвард "Манчестер Юнайтед" Антоні Мартіаль став кращим молодим футболістом року за версією італійського видання Tuttosport. Цього літа 20-річний француз переїхав до Англії із "Монако" і одразу став володарем престижної нагороди.

Боси МЮ заплатили за футболіста більше 30 млн євро, за що отримували критику від ЗМІ та фанатів. Але Мартіаль з перших днів показав себе, як справжній лідер та забив кілька важливих м'ячів за новий клуб.

Мартіаль випередив за голосами футболіста "Баварії" та свого співвітчизника Кінгслі Комана та захисника "Арсенала" Ектора Бельєріна.

Офіційний сайт "Юнайтед" привітав свого гравця та нагадав, що в останнім гравцем команди, який отримував таку нагороду ставав Андерсон у 2008 році. У бразильця кар'єра не склалася.

Цікаві факти із життя Мартіаля. У свої 20 років людина встигла стати гравцем "Юнайтед", шість разів вийти у складі збірної Франції, одружитися та народити двох дітей.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: Шевченко та інші зірки зіграли з футболістами Кувейту (відео)

Нагорода від Tuttosport є найпрестижнішою для молодого гравця у світі. Футболіста року обирають європейські журналісти на відкритому голосуванні.

Минулого року кращим молодим гравцем став нападник тоді ще "Ліверпуля", а нині "Ман Сіті" Рахім Стерлінг.