За інформацією британських ЗМІ, щойно звільнений тренер "Челсі" Жозе Моурінью може отримати нову роботу у цьому році. Керівництво "Манчестер Юнайтед" вкрай незадоволене виступами команди під керівництвом Луї ван Гала та має намір звільнити голландця.

Нещодавно представник португальського наставника заявляв, що 52-річний спеціаліст не збирається відпочивати і хоче якомога швидше знову почати тренувати. Моурінью пов'язували з ПСЖ та навіть "Ромою", але виявилось, що менеджер може залишитися на Туманному Альбіоні.

Вчора "Червоні дияволи" безславно програли домашній матч "Норвічу" та поступилися четвертою сходинкою "Тоттенгему". Справи МЮ менш провальні в АПЛ, ніж у "Челсі", але "сині" хоча б залишилися у Лізі Чемпіонів.

Сім'я Глейзерів, яка володіє манчестерським клубом, не має наміру залишати справи у такому стані. Терпінню американців підходить кінець і вони можуть звільнити голландця, не дочекавшись наступного матчу.

Зазначимо, що це велике щастя - мати змогу отримати тренера світового рівня під час самого піку футбольного сезону. Керівники МЮ розуміють усю серйозність потенційної угоди. Моурінью погодиться лише на довгостроковий дорогий контракт.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Читайте також: Тренер або форвард: хто винен у фіаско "Челсі"

Зазначимо, що "Юнайтед" активно цікавився Моурінью у 2013 році, коли сер Алекс Фергюсон залишив посаду менеджера команди. Тоді португалець обрав возз'єднання із "Челсі", а "дияволи" уклали невдалу угоду з Девідом Моєсом.