Вчора український півзахисник Євген Коноплянка провів перше у кар'єрі андалусійське дербі. Команді 26-річного футболіста протистояв інший клуб із Севільї - "Бетіс".

Севільське дербі є одним з найгарячіших в Іспанії. За напруженням ці битви іноді перевершують ігри між "Реалом" та "Барселоною". Нерви Коноплянки не витримали вже на 35 хвилині поєдинку.

Гравець збірної України боровся за м'яч із Себальєсом неподалік від власного штрафного майданчику. Вже після того, як сферою заволоділи партнери Євген поклав руку на шию суперника та сильно штовхнув його.

Цей епізод пройшов повз очі арбітра, але він зреагував на страждання Себальєса. Іспанець корчився від болю так, ніби його вдарили цеглиною. Слід визнати, що Коноплянка був неправим, а суперника також можна зрозуміти.

Поєдинок закінчився нічийним рахунком 0:0, але на полі за традицією було багато боротьби. Найцікавіший для України футболіст провів на полі 72 хвилини та поступився місцем ветерану Хосе Реєсу.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читайте також: "Бареслона" - клубний чемпіон світу

Після матчу "Севілья" закріпилася на сьомому місці у турнірній таблиці. Такі результати складно назвати вдалими, але радує непогана гра Коноплянки.

До слова, "Бетіс" із кількома зірковими футболістами у складі, на кшталт Рафаеля ван дер Ваарта, йде на 11 сходинці в Іспанії.