Завершився мас-старт серед жінок на етапі Кубка світу з біатлону, який зараз проходить в Словенії, на гірському плато Поклюка.

Перемогла в цьому змаганні біатлоністка з Фінляндії Кайса Макаряйнен. Другою стала Габріела Саукалова з Чехії, яка програла переможниці 11 секунд. "Бронза" дісталася росіянці Ользі Подчуфарова.

Серед українських біатлоністок найкращий результат показала Олена Підгрушна. Вона програла переможниці гонки 50,5 секунд і прийшла до фінішу шостою. Юлія Джима показала 18-й результат, Ольга Абрамова - 23-й, Валя Семеренко - 29-й.

Читайте також: Краще триматися подалі від Росії - Підгрушна

Нагадаємо, на початку грудня Підгрушна завоювала дві бронзові медалі на етапі Кубка світу з біатлону в шведському Естерсунді - в індивідуальній гонці та спринті.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Відзначимо, що минулий сезон 28-річна олімпійська чемпіонка пропустила, оскільки близько року обіймала посаду заступника міністра молоді та спорту.