Українська біатлоністка Олена Підгрушна розповіла, як проходить повернення в біатлон після перерви, а також висловила полегшення, що один з підготовчих зборів замість Росії команда проведе в Норвегії.

"Складно було знову повернутися в колишній ритм з навантаженнями, режимом. Організму важко це було переварити. Але я була готова до першого збору, бо підтримувала форму весь той час, поки не виступала. Працювати потрібно над усім: і над стрільбою, і над ходом. Не можу сказати, що я незадоволена абсолютно всім, але спортсмену завжди мало", - сказала Підгрушна в інтерв'ю газеті "Сегодня".

"Незважаючи на те, що в Тюмені, за розповідями дівчаток, класний стадіон і відмінні умови для тренувань, мені туди їхати не хотілося. Наші країни зараз воюють, тому краще триматися подалі. Мене обзивали снайпером і кілером в Росії. І я боюся, і чоловік за мене боїться. Тим більше чоловік зараз в армії. Ніхто не знає, яка може бути реакції з боку росіян. Слава богу, що все вирішилося з Норвегією, і не потрібно нічого вигадувати", - зізналася Підгрушна.

Читайте також: Віта Семеренко пропустить початок сезону через травму

Нагадаємо, що Олена Підгрушна навесні 2014 року пішла зі спорту на роботу в міністерство молоді та спорту, але через рік прийняла рішення повернутися в біатлон.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще