34-річного грецького тенісиста Александроса Якуповича визнали винним за п'ятьма епізодами, які передбачають дачу хабара. Крім того, йому пред'явили навмисний вплив на результат поєдинків.

Про це повідомляє офіційний сайт організації Tennis Integrity Unit.

За дані порушення спортсмена довічно дискваліфікували.

Якупович за всю свою кар'єру не піднімався вище 267-й позиції в рейтингу АТР. Проте наголошується, що в нинішньому сезоні тенісист взяв участь у двох турнірах серії Челленджер, програвши в обох стартових матчах.

Нагадаємо, що торік довічну дискваліфікацію за участь в договірних матчах отримав росіянин Андрій куманцями.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Національний олімпійський комітет Італії CONI виступив з вимогою про дискваліфікацію на два роки 26 італійських легкоатлетів за вживання допінгу.

Спортсменів звинувачують в ухилянні від допінг-тестів. У 2016 році повинен пройти судовий процес у даній справі.

Читайте також: Піке щасливий, що росіянина Черишева дискваліфікували (фото)

У Луцьку відбулося засідання Виконавчого комітету Федерації легкої атлетики України, на якому було прийнято рішення про дискваліфікацію відомої бігунки, рекордсменки України на марафонській дистанції Тетяни Гамери-Шмирко.

За результатами розгляду питань про порушення антидопінгового законодавства, легкоатлетка отримала чотирирічну дискваліфікацію на період з 30 вересня 2015 по 29 вересня 2019 року.