Легендарний американський боксер, колишній абсолютний чемпіон світу в першій важкій і суперважкій вазі Евандер Холіфілд розповів, яким чином Володимир Кличко може здобути перемогу в матчі-реванші проти Тайсона Ф'юрі.

"Як Володимир може перемогти? Він повинен бути більш агресивним, повинен йти вперед з нирками і ухилами - в іншому випадку він його не дістане. Кличко не звик так боксувати, але якщо він буде вести бій з дистанції, то буде тільки сам пропускати удари в обличчя. Виграти без пресингу у боксера, який вищий від тебе, і у якого довші руки, неможливо ", - сказав він в інтерв'ю німецькій газеті Bild.

За словами Холіфілда, в поєдинку тритижневої давнини Ф'юрі діяв непередбачувано, і у Кличка не вийшло пристосуватися до його тактики. "Зі мною теж таке траплялося кілька разів, через що я програвав боксерам не свого калібру. Наприклад, з Джоном Руїзом", - говорить американець.

Читайте також: Кличко опустився на третю сходинку у WBA

Холіфілд вважає, що Кличко правильно вчинив, що погодився на реванш, але він повинен відкоригувати свій стиль. "Це можна порівняти з шахами - якщо Кличко змінить тактику, він переможе. І я не думаю, що він вийде в ринг без впевненості у власній перемозі. Тому я ставлю на Кличка", - заявив легендарний боксер.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще