Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO/WBA/WBC непереможний Тайсон Ф'юрі потрапив під шквал суворої критики з боку ЛГБТ-активістів.

Про це повідомляє видання Mirror.

Скандальний боксер розлютив представників секс-меншин своїми гомофобними висловлюваннями.

"Не будь лютим, будь неперевершеним", - фраза, яка стала девізом мітингу ЛГБТ-активістів на батьківщині Ф'юрі в Ірландії. Представники сексуальних меншин влаштували акцію в центрі Белфасту. Вони звернулися із закликом виключення боксера з номінації на премію "Людина року".

Всі розлючені позицією скандаліста, за допомогою проектора вивели на стіну будинку смішну картинку, на якій поряд зі словами про лють був зображений сам Тайсон, з косметикою на обличчі.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Крім цього, мітингувальники несли в руках банери "Нокаут гомофобії та сексизму".

Читайте також: Бій-реванш з Ф'юрі відбудеться весною в Англії

Нагадаємо, після нещодавніх проблем з поліцією у гомофоба Тайсона Ф'юрі, той вирішив реабілітуватися і здивувати всіх новим несподіваним вчинком. Боксер прийшов в один з барів, і на подив оточуючих, поцілував бармена-гомосексуаліста.