Під час проходження гравцями "Барселони" паспортного контролю у аеропорту японської столиці стався неприємний інцидент.

Фанати аргентинського клубу "Рівер Плейт", якому каталонці завдали поразки у фіналі клубного чемпіонату світу, плюнули на Ліонеля Мессі.

Як пишуть іспанські ЗМІ, у ситуацію втрутився тренер "Барселони" Луїс Енріке та декілька гравців команди, і інцидент швидко вичерпався.

Читайте також: У Мессі виявили проблеми з нирками

Нагадаємо, клубний чемпіонат світу з футболу відбувся в Токіо. У фіналі змагання "Барселони" виграла у "Рівер Плейт" з рахунком 3:0. Перший гол у матчі забив Мессі, потім дублем відзначився Луїс Суарез.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Вчора іспанське видання Mundo Deportivо написало, що Мессі провів фінальну гру під дією сильного знеболювального. Повідомляється, що нападник каталонців перед матчем з "Рівер Плейт" жалівся на біль у нирках і медики вкололи йому анальгетик "Нолотил".

Раніше аргентинська зірка "Барселони" потішила вболівальників черговим рекордом – Мессі двічі підряд забив у всіх шести турнірах, в яких грала його команда.