Колишній форвард київського футбольного клубу "Динамо" і національної збірної Артем Мілевський може повернутися в Україну вже цією зимою. Він може підписати контракт з клубом першої ліги.

Про це повідомляє Dynamo.kiev.ua.

Мілевський може стати гравцем команди "Гірник-Спорт". Клуб представляє місто Комсомольськ, що у Полтавській області.

Агент футболіста Олександр Панков веде переговори з тренерським штабом команди. Її власником є відомий український олігарх Костянтин Жеваго.

"Гірник-спорт" є бронзовим призером першої ліги. Мілевський може поповнити склад команди у статусі вільного агента.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Футболіст ще влітку хотів повернутися на батьківщину. Але в прем'єр-лізі не знайшлося команд, які бажали б бачити у своєму складі колись найкращого бомбардира турніру. У підсумку футболіст в жовтні підписав контракт з хорватським клубом "Спліт".

Але звідти його вигнали через місяць зі скандалом. Головний тренер "Спліту" Горан Сабліч, який був партнером Мілевського по "Динамо", витурив його за порушення спортивного режиму.

Читайте також: Мілевський у халаті привітав Блохіна з Новим роком (фото)

Поки Мілевський традиційно відпочиває у Маямі. Його агент займається пошуком варіантів продовження кар'єри в Україні, куди гравець прагне повернутися. Очікується, що скандальний гравець приїде в Комсомольськ в 20 числах січня. Тоді підопічні Ігоря Жабченка почнуть клубні збори.

Нагадаємо, що цього року клуб з Комсомольська залишив не менше скандальний екс-гравець московського "Спартака" Єгор Лугачов. У нього також був шанс реалізуватися й повернутися у великий футбол.