Юний вболівальник під час матчу чемпіонату Іспанії між "Бетісом" та "Севільєю" з трибуни стадіону у оригінальний спосіб попросив футболку у Євгена Коноплянки.

Шанувальник українського футболіста сидів в секторі вболівальників "Бетіса". Хлопець вивісив плакат з написом українською мовою.

"Коноплянка, міняю твою футболку на обійми", - написав юний вболівальник.

Точно не відомо - чи отримав хлопець футболку. Але Коноплянка не оминув увагою цей випадок. Фотографію футболіст розмістив на своїй сторінці у соцмережі.

Читайте також: ПСЖ хоче придбати Коноплянку та Ярмоленка

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Той матч між "Бетісом" та "Севільєю" завершився нульовою нічиєю. Коноплянка провів на полі 72 хвилини.

Нагадаємо, один з яскравих голів півзахисника іспанської "Севільї" українця Євгена Коноплянки потрапив до десятки кращих м'ячів групового раунду Ліги чемпіонів. У цьому рейтингу футболіст збірної України зайняв 10-е місце.

Всього на рахунку українського півзахисника 14 матчів в чемпіонаті Іспанії. В них він зумів забити два голи. Також Коноплянка відзначився п'ятьма результативними передачами. Його вже не одноразово визнавали кращим гравцем команди.