Сьогодні в мережі з'явилося перше фото нової емблеми відомого англійського футбольного клубу, повідомляють в своєму твіттері theScore.

Офіційна презентація нового бренд луку Манчестера запланована відразу після Різдва − на 26 грудня, під час гри 18-го туру із футбольним клубом "Сандерланд".

Як відомо, на старому логотипі зображено орла із трьома зірками. Цю емблему "Манчестер Сіті" використовує із 1997 року.

Читати також: Гвардіола схиляється до "Манчестер Сіті"

За побажаннями вболівальників та користувачів інтернет порталу Cityzens, нова емблема отримала круглу форму і на ній зображений жовтий корабель та червона квітка. ЇЇ планують використовувати вже з літа 2016 року.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

За словами офіційного предсавника вболівальників клубу Кевіна Паркера, всі прихильники "Манчестер Сіті" були глибоко зворушені тим, що стали учасниками загального обговорення щодо вигляду та форми нової емблеми. Вболівальники дуже зраділи тому факту, що всі їхні побажання були враховані при розробці дизайну логотипу Манчестера.

Нагадаємо, колишній гравець "Шахтаря" Фернандіньо очолив рейтинг найкращих гавців листопада у ФК "Манчестер Сіті".