Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України сьогодні оштрафував ужгородську "Говерлу". Клуб сплатить 25 тисяч гривен. Причиною штрафних санкцій стали фінансові зобов'язання, які команда не виконала перед своїм колишнім головним тренером Олександром Севідовим.

Про це повідомляє "Террикон".

Зазначається, що наступного року "Говерлу" чекає ще більш суворе покарання. З команди можуть зняти очки у чемпіонаті.

Юрист Севідова Юлія Морозова розповіла, що тренеру надійшли лише три транші по заборгованості. Інші два, за її словами, "Говерла" не збирається платити.

"Якщо "Говерла" не відмовиться від своїх вимог у суді загальної юрисдикції, до них застосовуватимуться не фінансові санкції", - зазначила юрист.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Вона додала, що наразі чекають на оригінал заяви про звільнення, яку колишній наставник не писав. Але "Говерла" має іншу думку у цій справі.

Морозова наголосила, що у подальшому потрібно провести експертизу, яка й має остаточно встановити автентичність заяви.

Читайте також: Шуфрич пообіцяв реструктуризувати борги "Говерли"

"Справа перебуває в суді загальної юрисдикції. Ми підписали мирову угоду, щоб закрити це питання для футбольних інстанцій", - сказав віце-президент клубу Олександр Шуфрич.

Він наголосив, що "Говерла" на сьогоднішній день судиться не з Севідовим, а з ФФУ. А федерація, за його словами, зобов'язує команду забрати позов із суду.

Шуфрич наголосив, наразі найскладнішим питанням є існування "Говерли" взагалі, а справа Севідова - другорядне питання.